Noise_Media Art: Türkiye'nin İlk Medya Sanatı Fuarı

Noise_Media Art: Türkiye'nin İlk Medya Sanatı Fuarı

Türkiye'nin ilk medya sanatı odaklı uluslararası sanat fuarı Noise_Media Art, 12 Ocak - 21 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul'u teknoloji, sanat ve müzikle buluşturacak. İnovasyon, cesaret ve özgürlüğün temsilcisi German Legend’ın katkılarıyla gerçekleştirilecek OI_Music Powered by German Legend müzik programıyla Alan Kadıköy’de başlayacak etkinlik, Kadıköy Kent Müzesi, Alan Kadıköy, Yeldeğirmeni Kilisesi, Haliç Sanat/Fener Evleri gibi mekanlara yayılacak.

İlk edisyonunda Kadıköy’ü merkez alan Noise_Media Art, 12 Ocak 2024 tarihinde inovasyon, cesaret ve özgürlüğün temsilcisi German Legend’ın katkılarıyla gerçekleştirilen OI_Music Powered by German Legend müzik programıyla, Alan Kadıköy’de start verdi.

Teknoloji-sanat ilişkisi üzerine çalışan öncü sanatçıları, galerileri, kurumları ve sanat profesyonellerini bir fuar formatında bir araya getirmeyi hedefleyen ve bu alanda dünyadaki sayılı organizasyonlardan birisi olan Noise_Media Art'a yalnızca davet edilen sanatçı ve galeriler katılabiliyor. Fuarın ilk edisyonunda baş küratörlük  görevini  medya sanatı alanının tanınmış küratörlerinden Dominique Moulon, yaratıcı direktörülüğünü Arda Yalkın, sanat direktörlüğünü ise Hande Şekerciler üstleniyor.

Medya sanatının güçlü isimlerini temsil eden DAM, Kate Vass Gallery, Elektra, Julie Caredda gibi uluslararası galerilerin yanında Art On, Sanatorium, Pilot, Siyah Beyaz Galeri gibi Türkiye'nin önemli galerileri, sanat üretimlerinde geleneksel medyumların dışında üretim yapan ve eserlerinde teknolojiyi yoğun olarak kullanan öncü sanatçıların eserlerini sergileyecekler.

Dünyadan ve Türkiye’den tanınmış galeri ve sanatçıları ağırlayacak olan Noise_Media Art ise 18 Ocak 2024 tarihinde izleyiciyle buluşacak ve 21 Ocak 2024 tarihine kadar, 11.00-20.00 saatleri arasında gezilebilecek. Yakın zamanda restore edilen ve ilk defa bu etkinlik sayesinde İstanbullularla buluşacak olan, eski Mal Müdürlüğü geleceğin Kadıköy Kent Müzesi’nde fuar programına eşlik eden eğitim ve konuşma programları da yer alacak.

Bor Sanat

Hakkımızda

Bor Sanat, Bor Holding'in sanat platformudur.


© Copyright 2023 Bor Sanat, Tüm Hakları Saklıdır.