Galeri Nev'de 3 Yeni Sergi

Galeri Nev'de 3 Yeni Sergi

Sevinç Altan’ın Galeri Nev İstanbul’daki ilk kişisel sergisi Keşiş Yengecinin Evi, 22 Eylül – 21 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Altan’ın, bir kâğıt toplayıcısı olan İsmail’in kardeşi Can’ın yaptığı bir keşiş yengeci resminden ilhamla oluşturduğu sergi; ev, yuva, aidiyet, göçmenlik-göçebelik, savaş ve sınırlar gibi temalar etrafında dolaşıyor.

Cevdet Erek’ in kişisel sergisi ‘’ Çepeçevre’’, 27 Ekim – 2 Aralık 2023 tarihlerinde Galeri Nev İstanbul’da gerçekleşecek. Erek çalışmalarını mekân, ses, algı, alımlama ve tarihsel ilişkiler arasındaki geniş bir alanda arayüzler olarak kurgulamakla beraber üç boyutlu ve işitsel biçimlerin ilişkisini; sergileme, ritüel ve konvansiyonellik üzerine sorularla bir araya getiriyor.

Erol Akyavaş’ ın eserlerinin çeşitliliğini ve farklı süreçlerini ele alan kişisel sergisi 6 Aralık 2023 – 13 Ocak 2024 tarihleri arasında Galeri Nev İstanbul’ da sanatseverlerle buluşacak. Sergi, sanatçının 50 yıllık sanat hayatı boyunca birçok tema, form ve teknikten, sürrealizme ve erotik ifadelere uzanan görsel dilini yansıttığı eserlerini 8 farklı başlık altında ele alıyor.

Bor Sanat

Hakkımızda

Bor Sanat, Bor Holding'in sanat platformudur.


© Copyright 2023 Bor Sanat, Tüm Hakları Saklıdır.